Looking For More – anna panoksesi lehden tekoon

WoW-lehden toimitukselle on tärkeää, että lehdessä näkyy vahvasti kotimainen pelaajayhteisö. Sen vuoksi otamme innolla vastaan lukijoiden juttuideoita ja palautetta lehdestä.

Kuvat– kuvat ÄT wowlehti.fi

Jokaisessa numerossa annamme sivun yhdelle lukijoiden lähettämälle ruutukaappaukselle. Seuraavia ohjeita noudattamalla voit vaikuttaa siihen, että kuvallasi on paremmat mahdollisuudet tulla valituksi.

1. Kuvan on oltava näyttävä, mielenkiintoinen tai hauska. Kuluneita tai itsestäänselviä aiheita, kuten sitä, että pelissä on Haris Pilton -niminen hahmo, ei kannata käsitellä.

2. Mitä tarkempi kuva on ja mitä suurempi sen resoluutio on, sitä paremmalta se näyttää painettuna.

3. Jos kuvan tavoitteena ei ole esitellä vaikkapa näyttävää UI:ta, käyttöliittymä kannattaa minimoida tai piilottaa Alt + Z:lla, jos mahdollista. Käyttiksen näkyminen ei kuitenkaan sulje kuvaa automaattisesti pois kisasta. Myös hahmojen nimet kannattaa piilottaa. 

4. Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen kuvat ÄT wowlehti.fi, ja kerro lyhyesti, mitä kuvassa on sekä listaa yhteystietosi mukaan luettuna hahmosi ja realmisi nimet.

Juttuideat ja killat– jutut ÄT wowlehti.fi

Mistä haluaisit lukea tulevissa WoW-lehden numeroissa? Jos huomaamme, että tiettyä aihetta toivotaan paljon tai jokin idea saa huomiomme, teemme mielellämme siitä jutun. Otsikoi selvyyden vuoksi sähköposti selkeästi ja kerro ideastasi lyhyesti.

Otamme mielellämme vastaan ehdokkaita myös kiltaesittelyihin. Tähän asti olemme keskittyneet täysin suomalaisiin kiltoihin, mutta vaihtelu ei olisi pahitteeksi. Niinpä kuulisimme mieluusti kansainvälisistä killoista, PvP-killoista, roolipelikilloista ja mistä tahansa killoista, joista on jotain kiinnostavaa puhuttavaa. Lisää selvyyden vuoksi viestisi otsikkoon sana ”kiltaesittely”. Jokaiselle killalla on jotain mielenkiintoista kerrottavaa, ja tärkeintä on saada esille pelaajien yhteisöjä. Älä siis epäröi lähteä mukaan!

Palaute lehdestä– palaute ÄT wowlehti.fi

Toivomme myös suoraa kritiikkiä lehdestä ja sen jutuista. Mistä tykkäsit, mistä haluat lukea lisää ja mikä ei kenties toiminut? Kritiikki voi olla myös negatiivista, kunhan se pysyy rakentavana: jos et pitänyt jostain jutusta, kerro tarkemmin miksi et.